BRÖST

Olika former av bröstoperationer är de vanligaste plastikkirurgiska operationerna som görs. Att det är så är ingen slump eftersom brösten symboliserar kvinnlighet och alltid har avbildats på olika sätt genom historien.

Ingrepp vi erbjuder för BRÖST

BRÖSTFÖRMINSKNING

Med ett bröstlyft behåller vi bröstets volym men formar om bröstet och lyfter vårtgården högre upp på bröstet.

BRÖSTFÖRSTORING / SMÅ BRÖST

Många kvinnor upplever att de inte är nöjda med sin byst. Det kan vara unga kvinnor som har små bröst, nästan helt saknar bröst eller kvinnor som fött barn och upplever att bröstens storlek minskat.

BRÖSTLYFT

Med ett bröstlyft behåller vi bröstets volym men formar om bröstet och lyfter vårtgården högre upp på bröstet.

BRÖSTFÖRSTORING MED SAMTIDIGT LYFT

Vi kan förstora bysten med ett silikonimplantat. Om bröstet hänger kan vi också göra ett lyft av vårtgården. Resultatet blir ett större och mer ungdomligt bröst.

BRÖSTFÖRSTORING MED KROPPSEGET FETT

Implantat med silikon är otänkbart för vissa kvinnor eftersom de inte vill ha något främmande i kroppen. Då kan en bröstförstoring med ditt eget fett vara det som gör dig mer nöjd med din byst.

HYBRID BRÖSTFÖRSTORING – EGET FETT OCH SILIKONIMPLANTAT

Fördelen med ett silikonimplantat är att den övre delen av bröstet blir fylligare. Vill du samtidigt ha ett så normalt bröst som möjligt kan vi samtidigt flytta fett till bröstet.

BRÖSTFÖRMINSKNING HOS MÄN – GYNEKOMASTI

Gynekomasti kan se ut på lika många olika sätt som det har namn, puffy nipples, bitch tits, chipstuttar, man boobs, osv och det finns förstås olika sätt att korrigera det.

BRÖSTREKONSTRUKTIONER VID BRÖSTMISSBILDNINGAR / TUBULÄRA BRÖST

Ibland är olikheterna och storleksskillnaderna beroende på en avvikelse eller missbildning. Vi på Elite Clinic har mångårig erfarenhet av korrektioner av dessa missbildningar.

UTTAG AV BRÖSTIMPLANTAT – KAPSULEKTOMI – “EN BLOC”

Oavsett orsak att ta ut silikonimplantat kan de tas ut med eller utan den kapsel som alltid bildas kring ett bröstimplantat.

VÅRTGÅRDSFÖRMINSKNING

Vi kan med en enkel operation minska vårtgårdarna, vilket vi även gör rutinmässigt vid en bröstförminskning eller ett bröstlyft.

VÅRTKNOPPSFÖRMINSKNING

Ibland är vårtknopparna stora vilket kan vara något som både kan vara psykiskt jobbigt i intima situationer men även besvärligt vid träning då det kan skava eller att de syns tydligt under kläderna.

INDRAGNA BRÖSTVÅRTOR

En del kvinnor har indragna bröstvårtor. Ibland har detta uppkommit efter graviditet eller amning eller bara varit så innan. Då kan man med en enkel operation lyfta upp vårtknoppen.

BRÖSTREKONSTRUKTIONER EFTER BRÖSTCANCER

Vi på Elite Clinic har en lång och mycket gedigen kunskap kring denna typen av kirurgi under många år på Sahlgrenska universitetssjukhuset och Gävle sjukhus.

Mia Femtech – Bröstutfyllnad

1 till 2 kupstorlekar upp i storlek, med snabb återhämtning nästan direkt efter ingreppet utan att genomgå en vanlig bröstförstoring. Ingreppet görs i lokalbedövning via ett litet snitt i armhålan. Elite Clinic är en Mia Femtech-certifierad klinik.

Boka tid för en konsultation och prata med en specialist för att komma fram till vad som är bäst för dig.

UPPTÄCK MER AV ELITE CLINIC

Elite Clinic Beauty - Medicinsk Hudvård

MEDICINSK HUDVÅRD
& INJEKTIONER

ELITE LIFESTYLE