Om Elite Clinic

Vår historia

Elite Clinic startades av Richard Lewin och Carolina Borén, två erfarna plastikkirurger som har en vision om en klinik med en härlig personlig känsla och plastikkirurgi i världsklass. Både Richard och Carolina är utbildade specialister i plastikkirurgi från Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg och har sedan jobbat många år med estetisk plastikkirurgi. Drömmen om att öppna en klinik med patienten i fokus i en härlig avslappnad miljö har förverkligats.

Vår personal

Vi har noga valt de som jobbar hos oss, oavsett om det är sjuksköterskor, hudterapeuter eller narkosläkare. Alla är legitimerade och specialister inom sitt fält och vi ställer höga krav på kompetens och erfarenhet. Din trygghet och säkerhet är det absolut viktigaste för oss.

 

Vår miljö

På Elite Clinic har vi lagt stor vikt vid att skapa en miljö som gör dig bekväm och avslappnad, vi vill att hela din upplevelse skall vara behaglig, från konsultation till efterkontroll. Vi tror att ett personligt bemötande i en ombonad och vacker miljö hjälper oss mot vårt mål att du skall bli mer än nöjd med ditt besök hos oss. Vi ligger centralt och lättillgängligt i en vacker villa, men ändå avskilt och med egna parkeringsplatser, allt för att underlätta för dig.

 

Vi vill mer

Vi vet att de flesta som kommer till oss har funderat länge på vad det innebär med ett plastikkirurgiskt ingrepp. Vi vet att det för de allra flesta är plastikkirurgi en stor och avgörande händelse i livet. Vi vet att det är en stor investering.
Därför vill vi lite mer, vi vill göra ditt beslut till något du är glad att du gjorde, något du aldrig ångrar och något du är stolt över.

 

Plastikkirurg - Carolina Borén & Richard Lewin

Plastikkirurg – Carolina Borén & Richard Lewin