Mia Femtech event med Amelia på Fotografiska i Stockholm

Artikel i Amelia – Läs hela: https://www.expressen.se/amelia/brand-studio/mia-femtech/snygg-for-vems-skull-sa-snackar-vi-om-kvinnors-kroppar-idag/’

 

Som en av få utvalda kliniker kan Elite Clinic sedan i oktober 2023 erbjuda den banbrytande vävnadsbesparande tekniken för bröstförstoring – Mia Femtech™. Ingreppet sker utan narkos i lokalbedövning med endast ett par centimeter långt ärr i armhålan. Återhämtningen blir mycket kort jämfört med traditionella ingrepp. En begränsing finns i kupstorlek och tekniken passar dig som söker en diskret bröstförstoring utan ett större ingrepp.

En rad experter och paneldeltagare diskuterade kring Mia Femtech, nya tekniker för bröstestetik och normer och tankar kring skönhetsideal på ett event på Fotografiska i Stockholm i november. Eventet arrangerades av Amelia och Mia Femtech. Dr Carolina Borén, plastikkirurg och grundare av Elite Clinic deltog i panelen på scenen inför inbjudna åhörare i och med att Elite Clinic är en av de kliniker som nu erbjuder Mia Femtech.

Expressen / Amelia skriver:

“Ingenjören och techien Atefeh Sebdani, modererade samtalet där några av Sveriges främsta plastikkirurger diskuterade ämnen som femtech, ett begrepp som omfattar teknikdrivna lösningar inom kvinnors hälsa, skönhet och välmående och skönhet. Dr. Carolina Borén, plastikkirurg på Elite Clinic, fick frågan vilken roll femtech spelar för hennes patienter.

– Jag tycker att femtech är ett spännande begrepp. De patienter som kommer till oss vill må bra, trivas med sig själva och öka sitt välbefinnande. När det kommer tekniska lösningar som är smidiga och man kan göra ett lite mindre ingrepp för samma, eller större vinst, är det fantastiskt, säger Carolina.”

 

Dr Carolina Borén, plastikkirurg, på Mia Femtech Event

Artikel i Amelia – Läs hela: https://www.expressen.se/amelia/brand-studio/mia-femtech/snygg-for-vems-skull-sa-snackar-vi-om-kvinnors-kroppar-idag/

 

Boka en konsultation för Mia Femtech bröstförstoring – välj en tid som passar dig direkt i vår kalender