Boka tid

PLASTIKKIRURGI

Vi vet att det viktigaste inför en lyckad operation är det första mötet. För oss är det viktigt att vi förstår dina förväntningar och farhågor, därför sätter vi av gott om tid för varje möte.

För konsultation (nybesök) med plastikkirurg betalar du 500 kr vid konsultationstillfället. Skulle det av någon anledning passa bättre att ta första samtalet över telefon går det bra, det kostar också 500 kr och när du bokar får du ett mail med instruktioner då vi behöver en hälsodeklaration och bilder på området det gäller. Boka isåfall “Telefonkonsultation” och skriv i meddelandefältet vad det gäller. Om du efter den första konsultationen vill träffa oss igen är du alltid välkommen utan extra kostnad. Det skall kännas bra i magen!

HUD

Konsultation (nybesök) hos hudläkare kostar 1200 kr. Vänligen avboka vid förhinder, uteblivet besök debiteras.

Konsultation hos hudterapeut kostar 500 kr och dras av på kommande behandling som görs inom 3 månader. Vänligen avboka vid förhinder, uteblivet besök debiteras.

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

Konsultation hos injektionssjuksköterska är kostnadsfri. Sedan 1a juli 2021 får man enligt lag inte behandla vid första besöket, det behöver gå 48 timmar mellan konsultation och behandling. Det går bra att boka 2 tider med en gång, det går alltid att avboka om du inte önskar genomgå behandlingen efter betänketiden.

 

Varmt välkommen hälsar Carolina Borén och Richard Lewin med personal!

Tips! Om du önskar en tidigare tid, gå in då och då på bokningen, det är vanligt med ändringar och tider blir lediga för en eller två dagar framåt.

Laddar…