Susanne Mattebo

Susanne Mattebo är klinikchef på Elite Clinic Beauty, där hennes passion och mål är att skapa en avdelning som täcker allt gällande hud och injektioner, med högsta kvalitet och bästa service.

Som spachef på några av Göteborgs mest gedigna spa har hon lärt sig vikten av att tänka och se helhet för att skapa trygghet och framgång.

Susanne är auktoriserad hudterapeut via SHR med både svensk och internationell examen.

Hon har lång erfarenhet från både estetiska och medicinska kliniker, bland annat 8 år på medicinsk hudklinik tillsammans med några av Sveriges bästa hudläkare. Detta gav henne erfarenhet och insikt i hudens komplexitet och dess möjlighet till förbättring.

Hon brinner för att tillgodose varje patients önskemål på vägen till hudhälsa. Hennes styrka ligger i hennes engagemang och vetgirighet, vilket resulterar i att hon alltid strävar efter att arbeta med de bästa teknikerna och även de bästa och modernaste maskinerna.

Ett av Susannes största intressen är laserbehandlingar som hon använder mot flera olika tillstånd. Behandling av tex acneärr, kärl eller pigmenteringar i ansiktet kan verka litet för någon men ha stor påverkan för den som blir hjälpt.

På Elite Clinic Beauty utför Susanne avancerade hudbehandlingar med de senaste teknikerna för att hjälpa dig att både se ut, och känna dig, som ditt bästa jag.

 

 

Susanne Mattebo - Klinikchef Elite Clinic Beauty