Seborroisk keratos - åldersvårtor

Seborroisk keratos – åldersvårtor

Kärt barn har många namn! 🙂

Det är väldigt roligt att vi nu också kan erbjuda hudläkare hos oss på Elite Clinic. I vår vardag som plastikkirurger ser vi patienter i många olika frågeställningar men gemensamt för i princip alla är att vi tittar på kroppen eller ansiktet och då förstås också på huden. Det händer inte alltför sällan att vi får rekommendera att man tittar lite extra på vissa pigmentförändringar. Man kan nästan dra det så långt som att säga att alla behöver träffa hudläkare någon gång i livet! Om inte för medfödda hudfläckar så för sådana som kommer med tiden. Dessvärre är det inte alltid så lätt att komma till en hudläkare i den offentliga vården och för att få en remiss behöver du först gå till din vårdcentral (inte heller alltid så lätt)…

Hos oss kan du nu komma som privatpatient och få hjälp med det mesta i hudväg. Både kvinnor och män får hudförändringar med åldern, både godartade förändringar som är mer av skönhetsbesvär men också solskador och hudtumörer som bör behandlas.  

Behöver du hjälp med akne, rocasea, vårtor, fibrom, småkärl, pigmentförändringar eller dom där lite skrovliga bruna fläckarna som har en tendens att komma med åldern? Det är dom som har de charmiga namnen i rubriken!

Vi erbjuder både estetiska och medicinska behandlingar och våra hudläkare arbetar tätt med hudterapeut och plastikkirurg. Våra hudläkare är erfarna och kan bedöma prickar, fläckar, eksem, utslag, kärl, rodnader, pigmentförändringar och mycket mer. Behandling med laser, frysning och kirurgi eller skriva recept på läkemedel som kan behövas.

Välkommen till Malin Claudelin och MariHelen Sandström Falk!