Beach 2024

Beach 2024

 

Nu är hösten snart här efter en något regnig sommar… åtminstone om semestern varit i Sverige. Många av våra patienter kommer till oss i maj månad och vill göra en bukplastik för att slippa använda baddräkt eller höga bikinitrosor på stranden. Det kan vi naturligtvis hjälpa till med, men läkning och svullnad efter operationen kan samtidigt förstöra en del av badsäsongen om operationen görs i juni månad. Ibland kan sommaren vara enda chansen att göra en operation och vara ledig efteråt men om du kan välja så finns det bättre tillfällen….

Istället för att strax innan sommaren komma på att du vill minska magen är det ifrån september till april du ska göra din bukplastik. Badsäsongen är över, om du inte vinterbadar, och det är mindre besvärligt med kompressionskläderna som du behöver ha i flera veckor efter din operation. På sommaren är det besvärligt med dessa om det är varmt ute.

Så…. Om du planerar att göra en bukplastik – kom på konsultation och boka in dig under den bästa tiden – höst, vinter och tid vår!