Hösten passar bra för skönhetsbehandlingar

 

November är kanske inte den roligaste månaden på året, den ligger lite mellan höst och vinter. Det börjar bli mörkt men julbelysning och vintermys har inte riktigt kommit igång ännu. Dessutom är det lätt att bli nedslagen när man läser nyheterna också, oro för krig, klimat och elräkningar. Men visst finns det ljuspunkter!

Vi som jobbar med hälsa och skönhet vet att i lite sämre tider bryr sig de flesta ännu mer om sig själva. Det kanske inte är så konstigt att man i svårare tider krymper cirklarna lite och ser till sig själv och sina närmaste. Man koncentrerar sig på sitt jag, kanske för att det känns tryggt och sin kropp och sitt välmående är något vi har med oss varje dag oavsett vad som händer runt ikring oss. 

Många tycker att de mörka månaderna på året som kommer nu är perfekt för att göra det där ingreppet man tänkt på så länge! Det är lite lättare att smyga med gördel efter bukplastik eller annat kompressionsplagg under vintergarderoben. Även om det är långt till sommaren vet vi att den kommer igen, och då vill man känna sig bekväm i klänning, shorts och bikini! 

De mörka månaderna är också de som är absolut bäst när man gör en kraftigare hudbehandling, såväl hudpeelingar som laserbehandlingar. Är du intresserad av att sköta om dig själv lite så titta in till oss!