Elite Clinic är mycket stolta över att vara en av de få kliniker i Skandinavien att börja med MIA Femtech.

MIA Femtech är ett nytt sätt att tänka kring harmonisering och balans av kroppen och brösten. Många kvinnor tänker mer eller mindre dagligen på brösten och använder gärna en push up eller en vadderad bh för att få det där lilla extra. Vi vet vikten av att vara bekväm i sin kropp sedan tidigare och att många kvinnor har en önskan om bara något litet som fyller ut brösten.
Nu kan vi erbjuda en ny patenterad metod för att ge 1 till 2 kupstorlekar upp i storlek, utan att genomgå en vanlig bröstförstoring. Metoden har hittills introducerats i Japan, Frankrike, Schweiz och Spanien. Läs gärna mer på miafemtech.com

Ingreppet görs i lokalbedövning och via ett litet snitt i armhålan expanderas vävnaden innan ett specialdesignat implantat av silikon förs in via ett munstycke. Implantatet placeras bakom bröstkörteln och ger ett mycket naturligt resultat. Återhämtningen är betydligt lättare än en bröstförstoring och man kan återuppta den mesta vardagliga aktiviteten nästan direkt.

I slutet på augusti var vi på utbildning i Costa Rica där vi blev certifierade MIA Femtech-kirurger vilket vi är mycket glada över.

Nästa steg är att certifiera kliniken vilket vi planerar till oktober då Dr Marcus Sforza kommer till Elite Clinic. Under den dagen kommer vi behöva ett antal kvinnor som vill genomgå ingreppet. Som tack för hjälpen att komma just denna dagen ger vi ett reducerat pris.

Vill ni veta mer så kontakta oss på mia@eliteclinic.se med ditt telefonnummer så ringer vi upp dig för att berätta mer.

Hälsningar Richard och Carolina