Märkliga tider - Corona

Vi är inte ensamma om att tänka kring den märkliga tid vi lever i nu! Vi tror att de flesta väntar otåligt på att det skall ”bli som vanligt” igen.

Samtidigt finns det vänner som inte jobbar i drabbade branscher och där livet i princip rullar på som vanligt, med undantag av den sociala inskränkningen vi alla är drabbade av. Men vissa, både familjer och företag, drabbas onekligen orättvist hårt. Andra får ett uppsving av att plötsligt ha mer tid över för nya spännande projekt. Antagligen är det väldigt många som äntligen har tid att ta hand om sig själva lite mer, kanske spela golf, komma ut i skogen och njuta av friluftsliv. Det märks tydligt eftersom alla golfbanor och promenadslingor är smockfulla!

Det är förstås är bra att så många som möjligt är ute och rör på sig och kanske den här Corona-krisen faktiskt ger oss tid till eftertanke, motion och den där återhämtningen som det inte fanns tid för när allt ”rullade på så fort”

Vår spaning för framtiden är att många kommer vilja gå ner i arbetstid framöver. Lite oplanerad tid att fundera på livet och vad som är viktigt kan säkert inspirera många till en välbehövlig ändrad livsstil!

Många inser nu att hälsa och välmående är helt centralt för oss. Vad som krävs för att just du ska må bra är förstås du som vet bäst. Vill du ta hjälp av oss är du välkommen!

Ta hand om er!

Carolina och Richard