Mage

De flesta vill ha en mage som kan visas på badstranden eller i badhuset. Tyvärr förändras magens utseende med åren och särskilt efter graviditeter eller stor övervikt. Ofta behövs även magmusklerna sys ihop igen för ett bra resultat.

Ingrepp vi erbjuder för mage

Klassisk bukplastik med fettsugning och sy ihop bukmuskulatur

De allra flesta kvinnor som genomgått en eller flera graviditeter upplever att magen har förändrats. Vanligast är kanske att man upplever en putmage och att det nästan känns som man ser gravid ut, man får ständigt gå och hålla in magen. Oftast är det magmusklerna som blivit uttänjda eller delade och då är det inte lätt att träna upp det, det kanske inte ens går. Vid en bukplastik syr vi ihop magmusklerna så du hittar bålstyrkan igen. Dessutom tar vi bort hud så att huden sträcks och ger en plattare mage
Läs mer om bukplastik 

 

Minibuk

Magen ser ofta inte sig lik ut efter graviditeter men för en del går magmusklerna ihop av sig själv. Det kan fortfarande finnas en litet hudöverskott under naveln, kanske hänger det lite över ett kejsarsnittsärr. Då kan minibuk räcka vilket inte är en så stor operation.
Läs mer om minibuk 

Boka tid för en konsultation och prata med en specialist för att komma fram till vad som är bäst för dig.