Jennie Johnsson

Jennie Johnsson läste till sjuksköterska på Hälsohögskolan i Jönköping och var färdig sjuksköterska 2003.

De första åren arbetade hon på en medicinavdelning och på Östra sjukhusets akutmottagning i Göteborg. Detta var oerhört lärorika år men intresset för skönhet och estetik fanns sedan barnsben, då Jennie alltid haft ett stort intresse för konst och skönhet.

När det blev möjligt att arbeta som estetisk sjuksköterska var Jennie en av de första i Sverige och hon beskriver det som ”att äntligen hitta hem på riktigt. Efter flera år Akademikliniken bestämde hon sig för att fortsätta utveckla sitt arbete på Löfvingkliniken under namnet Jennie Johnsson Esthetic Clinic och har nu hunnit vara verksam som injektionssjuksköterska i 13 år. Att förstå och kunna bemöta varje kund på ett personligt sätt ger tillfredsställelse, inte bara för kunden utan också för mig, säger Jennie som trivs i en mindre och mer personlig miljö.

”Det handlar inte bara om att kunna se symmetrier och balanser i ett ansikte utan lika mycket om att vara lyhörd för kundens tankar, önskningar och personlighet för att kunna få bästa möjliga resultat, nöjda kunder är a och o och naturliga resultat gör att kundkretsen blir stor och stabil”, säger Jennie.