Hårtransplantation med modernaste metoderna - FUE-teknik

Hårtransplantation med modernaste metoderna – NeoGraft

 

Elite Clinic är först i Sverige och Norden med att använda den moderna maskinen och tekniken NeoGraft® vid behandling av håravfall. Neograft är ett instrument som underlättar och förbättrar resultaten vi hårtransplantationer.

 

NeoGraft® Patient Testimonial: 4 Years Post-Procedure

 

Manligt håravfall har i alla tider varit ett bekymmer för många män och i femtioårsåldern är ungefär hälften av männen drabbade på något sätt. Ärftlighet spelar stor roll och en del drabbas redan under tjugoårsåldern.

 

Jessi’s Story About Female Hair Loss

 

Många kvinnor blir också tunnhåriga i den åldern men kanske mer utglesning av håret hellre än vikar och kal hjässa.

Det finns medicinska behandlingar som kan ge viss effekt och injektionsbehandlingar som kan tvinga håret att gå över i tillväxtsfas från vilofas. Vill man ha en kraftfullare behandling är det dock hårtransplantation som gäller där resultaten har förbättrats avsevärt de senaste åren. Många kändisar har visat sina fina resultat.

Utvecklingen av hårtransplantationer har gått framåt och det modernaste sättet är nu den sk FUE-tekniken (FUE står för follicular unit extraction) där varje hårsäck plockas ut separat innan den transplanteras in på det önskade stället.

Vi är väldigt glada att vi nu kan erbjuda hårtransplantationer med Neograft som första klinik i Sverige (och i hela Norden). Behandlingen kommer gå lite snabbare vilket både är skönt för patienten men också bra för hårsäckarna.

Vi välkomnar både män och kvinnor som vill ha tillbaka sitt hår!

Boka en konsultation direkt i vår kalender >