Elite Clinic Beauty erbjuder all typ av medicinsk och estetisk hudvård. Vi kan som enda klinik i Västsverige ge en helhetsbedömning för hud och åldrande genom att våra plastikkirurger arbetar tillsammans med injektionssjuksköterskor, hudterapeuter och hudläkare.

På Elite Clinic har vi mer än plastikkirurgi. Här hittar du också Elite Clinic Beauty!

På tredje våningen hos oss har vi skapat en liten oas av “feel good”. Här tar fantastiska Klinikchefen Susanne Mattebo tillsammans med flera duktiga medarbetare hand om dig. Tanken är att du skall få hjälp med allt som gäller huden, ansiktet och lite till.

På Elite Clinic Beauty kan du boka tid till hudläkare för en kontroll av hudförändringar och andra vanliga hudåkommor som rocasea eller acne. Vi har de modernaste lasermaskinerna och väldigt erfarna behandlare. Erfarenhet och medicinskt kunnande är förstås det absolut viktigaste när det gäller de kraftfulla hudbehandlingar som är möjliga.

Susanne Mattebo är hudterapeut i grunden, med ett stark intresse för allt som rör huden, och är en ofta anlitad utbildare på laserbehandlingar i Sverige. Hudföryngring är vårat område!

Även klassiska hudbehandlingar, microneedling, pigmentbehandlingar och små kärl kan vi behandla effektivt. Vi har också bindvävsmassage som en uppskattad behandling mot celluliter.

Självklart erbjuder vi också muskelavslappnande och fillers av olika märken och typer. Våra duktiga och erfarna injektionssjuksköterskor är certifierade via Svenska Injektionsrådet. Maria och Menoush hjälper dig gärna med en analys av dina möjligheter och utför de flesta behandlingar inom fältet. Allt från ytliga skinbooster för att få tillbaka spänst och lyster till mer volymgivande djupa behandlingar. Det finns också metoder för att stimulera hårväxt, mycket uppskattat för den som börjar bli tunnhårig och en anledning att vi även får många manliga besökare till kliniken.

Vår vision på Elite Clinic Beauty är en klinik med komplett utbud för dig som vill göra något för dig själv och din hud! Vi strävar efter naturliga resultat som märks men inte syns!

I nära samarbete med plastikkirurgerna Carolina och Richard på Elite Clinic har vi alltid möjlighet att rådfråga och slussa vidare om kirurgi är det bästa alternativet.

Hudläkare

Akne

Det går att bli av med akne, men ibland krävs det tid och kunskap. Vi behandlar alla former av akne, från milda besvär till de svåraste ärrbildande formerna.

Rosacea

Vi erbjuder ett flertal olika varianter av lokal och systembehandling som anpassas beroende på vilken typ av rosacea du har. Eftersom rosacea är kronisk kan du behöva behandling under lång tid.  

Psoriasis

Psoriasis är en ärftlig kronisk hudsjukdom som drabbar 2–3 % av Sveriges befolkningen.Hudutslagen har ett typiskt utseende och är rodnade, skarpt avgränsade, lätt upphöjda fjällande fläckar.

Eksem

Eksembehandling handlar om att ge huden rätt förutsättningar. Vi ger dig kunskap och redskap som hjälper dig eller ditt barn behandla under ett skov och hur man förlänger tiden mellan skov.

Hudinfektioner

Huden kan infekteras av olika typer av mikrober. Vi utreder och behandlar bland annat svampinfektioner, ytliga bakteriella infektioner samt virusinfektioner som herpesbesvär och bältros.

Tumörer – Basalcellscancer

Basalcellscancer som också kallas basaliom är en mycket vanlig typ av hudcancer som växer långsamt. Basalcellscancer sprider sig i princip aldrig i kroppen men behöver alltid behandlas då tumören inte slutar växa och inte läker av sig själv.

Tumörer – Skivepitelcancer

Vanliga symptom på skivepitelcancer i huden är en växande skrovlig fläck som med tiden blir allt tjockare, den kan även bli till en sårig knuta. Orsaken till skivepitelcancer beror på att man vistats mycket i solen under livet.

Tumörer – Malignt melanom

Malignt melanom är den allvarligaste formen av hudcancer och är bland de vanligaste cancerformerna i Sverige. Man ska vara uppmärksam på om ett födelsemärke börjar växa, ända färg eller form, blöder eller om nya födelsemärken tillkommer i vuxen ålder.

Prickkontroll

Är du fundersam över dina hudförändringar kan du boka en prickkontroll hos oss. Hudläkare bedömer om en hudförändring är godartad eller inte. Om du har en hudförändring som är misstänkt elakartad hjälper vi dig snabbt och erbjuder lämplig behandling.

Hudförändringar och åkommor 

Vi diagnosticerar och behandlar alla typer av hudproblem såsom akneärr, aktinsk keratos, solskadad hud, basaliom, hudutslag, urticaria, nässelutslag, atopiskt eksem, lentigo benigna, dermatit, kontakteksem, vårtor, verruca senilis, gubmossa med flera. 

Laser

Laser Genesis – Hudföryngring

Behöver din hud nytt liv och ny lyster eller lider du av rosacea. Laser Genesis läker och stärker din hud samtidigt som den stimulerar kollagenproduktionen. Den dämpar rodnad, minskar förstorade porer och ger din hud ett fantastiskt glow.

Excel V+

Kärl- och pigmenteringslaser. Behandlar ytliga kärl, rodnad, Rosacea, pigmenteringar, benigna lentigofläckar och solskadad hud.

Laser mot pigmenteringar

Blossar du lätt i ansiktet eller har synliga kärl som stör dig? Med hjälp av en kärllaser svetsar vi på ett enkelt och säkert sätt ihop både ytliga och djupare kärl. Du får en jämnare hudton med bättre motståndskraft.

Fraxis duo – Microneedling med Radiofrekvens och fraktionerad CO2

Detta är den optimala hudföryngringen och hudförbättringen!

Färgning av frans och bryn

Färgning av frans och bryn passar bra som tillägg vid Skinpen eller Laserbehandling.

Behandling av ärr

Vi använder oss av en kombination av olika laserbehandlingar och microneedling med radiofrekvens, beroende på ärrets utseende.

Injektioner

BTX – Rynkbehandling

Minskar rynkor t ex när vi rynkar pannan. Argrynkan mellan ögonen kan behandlas, huden blir slätare, ögonen mer öppna och överläppen mindre rynkig. Kostnadsfri konsultation.

Behandling med fillers

Behandling utförs av sjuksköterskor, som alla är certifierade av injektionsrådet. Minskar rynkor och ersätter den volymsförlust som ständigt sker i ansiktet vid åldrande. Kostnadsfri konsultation.

Behandling – Tunnhårighet

Utförs av sjuksköterskor. Injicering som ger tunnhåriga män och kvinnor hår tillbaka. Används med fördel tillsammans med microneedling för att förbättra och föryngra huden.

Svettbehandling

Behandlas med muskelavslappnande injektioner. Vi kan behandla händer, armhålor och fötter för att minska svettning. Kostnadsfri konsultation.

Medicinsk BTX

Muskelavslappande behandling mot nattlig tandgnissling, spänningshuvudvärk och migrän.

Boka konsultation

Välj datum och boka en konsultation enkelt direkt vår kalender.

Estetiska Hudbehandlingar

Secret RF – Microneedling med RF

Stimulerar hudens läkningsprocess, förbättrar textur och fasthet. Nytt kollagen bildas och skapar en fastare och mer ungdomlig hud.

Fraxis duo – Microneedling med Radiofrekvens och fraktionerad CO2

Detta är den optimala hudföryngringen och hudförbättringen!

Skinpen – Microneedling

Genom en ökad mängd tillväxtfaktorer stimuleras huden till nybildning och såväl ärr, rynkor, solskador eller nedsatt elasticitet förbättras och skapar en ny, stark och frisk hudhälsa.

Avancerad peel- Högteknologisk Ansiktsbehandling

Alla behandlingar är unika och vi skräddarsyr varje behandling efter ditt behov och dina önskemål.

Melasma peel

Pigmenteringar kan ibland ta formen av kartliknande områden, Melasma. Med hjälp av behandling och hemvårdsprodukter kan vi behandla och kontrollera pigmentet på ett effektivt och säkert sätt.

TCA Touch – multifunktionell peeling

Ett bra val som en effektiv första behandling för dig som har mycket solskador och vill ge din hud en kick-start. Både hudtexturen och hudtonen förbättras.

PRX -T33

En djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden. Din hud kommer att känna sig mer återfuktad och mer strålande.

Behandling av ärr

Vi använder oss av en kombination av olika laserbehandlingar och microneedling med radiofrekvens, beroende på ärrets utseende.

Boka tid för en konsultation och prata med en specialist för att komma fram till vad som är bäst för dig.

UPPTÄCK MER AV ELITE CLINIC

Elite Clinic Beauty - Medicinsk Hudvård

MEDICINSK HUDVÅRD
& INJEKTIONER

ELITE LIFESTYLE