Armar & Ben

Genom att fettsuga armar och ben kan du få smalare ben eller armar. Ibland behövs även lös hud skäras bort för att uppnå det bästa resultatet.

Ingrepp vi erbjuder för armar och ben

 

Klassisk armplastik vid gäddhäng

Överarmarna är ett typiskt område som stör många kvinnor. Det kan vara kraftiga armar som gör det besvärligt vid klädval för att resten av kroppen har en mindre storlek eller ”gäddhäng”   som ju inte låter särskilt attraktivt i sig. Precis som på insida lår kan hudens spänst vara förbrukad och man kan då skära bort överskottshud med ett snitt på insidan av överarmen.
Läs mer om armplastik →

 

Lårplastik med fettsugning

Huden på insidan av låren är ofta ganska tunn och hänger ibland i rynkor på insidan av låret. Det finns helt enkelt inte elasticitet nog att dra ihop sig. Det kan vara åldrandet i sig eller efter en viktnedgång. Det upplevs ofta både besvärligt för att det ger skav och obehag men det kan också kännas olustigt rent estetiskt.
Läs mer om lårplastik →

 

Fettsugning

Vi har alla mer eller mindre fett på kroppen och det kan vara ganska olika hur det fördelar sig. Många av våra fettdepåer är sk underhudsfett, vilket går utmärkt att behandla med fettsugning. Olika ställen på kroppen lämpar sig olika bra och det är viktigt att ta hänsyn till hudens kvalitet när man planerar en fettsugning.

Några områden som är vanliga att behandla:

  • Fettsugning av insida knä
  • Fettsugning av insida lår
  • Fettsugning av ridbyxlår

Boka tid för en konsultation och prata med en specialist för att komma fram till vad som är bäst för dig.