Ansikte

Ansiktet genomgår en rad förändringar vid åldrande. Mängden fett minskar och hudens elasticitet blir sämre vilket ger rynkor, fettpåsar och ett utseende som inte speglar den inre känslan.

Ingrepp vi erbjuder för ansikte

ÖVRE ÖGONLOCKPLASTIK

En övre ögonlocksoperation är en enkel operation som kan göras i lokalbedövning och ger ett piggare och mer utvilat intryck.

NEDRE ÖGONLOCKPLASTIK

Ibland är det påsar under ögonen som ger det trötta utseendet. Genom att fördela om fettet under öga kan vi åstadkomma ett jämnare, mer ungdomligt och piggare utseende.

PANNLYFT / ÖGONBRYNSLYFT

När huden i pannan töjer ut sig med ålder samt en minskning av fettmängden i ansiktet sjunker ögonbrynen vilket ofta resulterar i att ögonlocken känns tunga.

ANSIKTSLYFT / FACELIFT

Vid ett helt ansiktslyft lyfter vi även halsen, ögonbrynen och nedre ögonlock. Detta ger ett föryngrat utseende men absolut inte ett utseende som ser “opererat ut” på ett negativt sätt.

KALKONHALSPLASTIK / HALSLYFT

För många människor är halsen ett av de första tecknen på åldrande. Många beskriver att de sällan vill vara med på kort och om de är med sträcker de på halsen så mycket som möjligt.

NÄSPLASTIK / RHINOPLASTIK

Vi använder 3D-teknik för att få en uppfattning av hur näsan skulle kunna se ut efter operationen för att förväntningarna ska stämma och för att din plastikkirurg ska veta hur du vill att näsan ska se ut.

UTSTÅENDE ÖRON / OTOPLASTIK

Ibland står ett eller båda öronen ut mer än normalt. Om du är vuxn och lider av utåtstående öron kan vi korrigera detta. Det görs vanligen i lokalbedövning men kan även göras i narkos.

KIRURGISKA LÄPPLYFT / MÅSVINGEPLASTIK

Sedan injektionsbehandlingarna kom har fokus på kirurgiska ingrepp ökat. Överläppen blir längre med åldern och det läppröda tunnas ut, med en sk måsvingeplastik kan överläppen kortas.

NEDRE ANSIKTE OCH KÄKLINJE

Hakplastik / Hakförstoring med implantat

Fettinjektioner

Örsnibbar (skador och förminskning)

Boka tid för en konsultation och prata med en specialist för att komma fram till vad som är bäst för dig.